Mat & meny

Vår mat är verkligen närproducerad. Frukost,lunch, middag lagas på Brännagården.

Vi tar alla chanser att fira, här med en hemgjord fest tårta.

En veckomeny hos oss kan se ut följande:

  • Måndag Lunch Fisk i fänkålsbädd, efterätt citronfromage. Middag tomatsoppa med varm smörgås.
  • Tisdag Lunch Köttgryta med ris, efterätt hallonsoppa. Middag pölsa och potatis, rödbetor.
  • Onsdag Lunch ungnsfalukorv och potatis, efterätt fruktsallad. Middag rotsaksbiffar, kall sås och pressad potatis.
  • Torsdag Lunch ärtsoppa, pannkaka, sylt och grädde. Middag fiskpudding och hemmagjord potatismos.
  • Fredag Lunch lasagne, efterätt chokladpudding. Middag Olgas special.
  • Lördag Lunch tjälaknul, klyftpotatis och sås, efterätt chokladlasagne. Middag sill och potatis.
  • Söndag Lunch köttfärsfrestelse,efterätt lingonsorbe. Middag redd grönsaksoppa med bröd och ost.

Till dessa måltider serveras alltid fräsch sallad, bröd, dryck och kaffe.