Mat & meny

Här serverar vi frukost, lunch, 3-fika, middag och kvällsfika.
All mat lagas här på Brännagården, så vår mat är verkligen närproducerad. :)

En veckomeny hos oss kan se ut som följande:

• Måndag: Lunch Fisk i fänkålsbädd, efterrätt citronfromage. Middag Tomatsoppa med varm smörgås.
• Tisdag: Lunch Köttgryta med ris, efterätt hallonsoppa. Middag Pölsa och potatis, rödbetor.
• Onsdag: Lunch Ungnsfalukorv och potatis, efterätt fruktsallad. Middag Rotsaksbiffar, kall sås och pressad potatis.
• Torsdag: Lunch Ärtsoppa, pannkaka, sylt och grädde. Middag Fiskpudding och hemmagjord potatismos.
• Fredag: Lunch Lasagne, efterätt chokladpudding. Middag Olgas special.
• Lördag: Lunch Tjälknöl, klyftpotatis och sås, efterätt chokladlasagne. Middag Sill och potatis.
• Söndag: Lunch Köttfärsfrestelse,efterätt lingonsorbe. Middag Redd grönsaksoppa med bröd och ost.

Till dessa måltider serveras alltid fräsch sallad, bröd, dryck och kaffe.
Till 3-kaffet serveras kaka och ibland festligare bakverk.
Kvällsfikat består av varm choklad/kaffe/te och smörgås.

Vi uppmärksammar alltid födelsedagar och högtider med extra gott fika, här på bild, en smarrig sommartårta.

Jul, Nyår, Påsk och Midsommar är det extra högtidligt med traditionell festdukning. Vi brukar även anordna en surströmmingsskiva på hösten.